News

Μπήκα Στο Κονκλάβιο Του Damian: Τι Ανακάλυψα Για τον Εκατομμυριούχο Προσαλέντη?

Οφείλω να πω κάποια πράγματα όσον αφορά το Κονκλάβιο του Δαμιανού Προσαλέντη, για να ενημερώσω επίδοξα μέλη που σκέφτονται να μπουν σε αυτή την “ιντερνετική ακαδημία” και λέσχη για πετυχημένους.

Αρχικά στο Κονκλάβιο του εκατομμυριούχου μπήκα τον Ιανουάριο του 2022 όταν έμαθα ότι ο Σλίδης (SlidisMode), ο Dantekk και άλλοι γνωστοί Έλληνες του fitness χώρου που παρακολουθώ είναι μέλη. Για λίγο είδα και τον Θάνο Αλιμπάκη μέσα, αν και αυτός δεν ήταν πολύ ενεργός.

Το σκεφτόμουν πολλές εβδομάδες βέβαια πριν πληρώσω τη συνδρομή στο Κονκλάβιο, γιατί είμαι γενικά επιφυλακτικός με τα χρήματα μου και φοβόμουν μήπως το Κονκλάβιο είναι απάτη. Ίσως να ήταν λίγο και θέμα γοήτρου γιατί δεν μου καθόταν καλά ότι κάποιος σαν τον Προσαλέντη, μικρότερος σε ηλικία από εμένα είχε πετύχει τόσα πολλά.

Επίσης όλα όσα έλεγε o Προσαλέντης για τα πανεπιστήμια, πως είναι χάσιμο χρόνου και το μόνο που αποκτάς είναι ένα φύλλο “χαρτί υγείας” που κορνιζάρεις στον τοίχο μου καθόντουσαν πάρα πολύ άσχημα. Είμαι σπουδαγμένος και έχω ένα εισόδημα χάρη στις σπουδές μου. Δεν βγάζω πολλά αλλά έχω το σπιτάκι μου, φαγητό στο τραπέζι και τα φιλαράκια μου.

Οπότε το να μου λέει ένας “νεόπλουτος” πως έπραξα λάθος σπουδάζοντας τόσα χρόνια με ενοχλούσε. Μετά από πολύ σκέψη και κοιτάζοντας τον εαυτό μου στο καθρέπτη με ειλικρίνεια βέβαια, συνειδητοποίησα πως είχε δίκιο σε κάποια πράγματα, αν και ο εριστικός τρόπος του δεν το μετάδιδε σωστά.

Είχα φάει 10 χρόνια από τα νιάτα μου σε σχολές για πτυχία, μεταπτυχιακά και πρακτικές για να δουλεύω 10 ώρες την ημέρα για ένα βασικό μισθό. Ένιωθα μέσα μου πως ήθελα παραπάνω. Οπότε αποφάσισα να δω τι παίζει στο Κονκλάβιο, αν είναι απάτη ή όχι γιατί ακούγονταν πολλά. Άλλωστε σε μία έξοδο που θα κάνω θα χαλάσω τα ίδια λεφτά με τη συνδρομή του Κονκλαβίου και δεν κερδίζω κάτι πέρα από τη προσωρινή διασκέδαση.

Έστειλα μήνυμα στο προφίλ Conclavio στο Instagram και μου απάντησε ο ίδιος ο Δαμιανός. Ήταν πολύ ευγενικός και μου έλυσε 1-2 απορίες που είχα. Έκανα την εγγραφή μου στο Κονκλάβιο την ίδια μέρα από το Conclaviobot στο Telegram. Αυτή είναι η πλατφόρμα μέσα στην οποία βρίσκεται η ομάδα.

Προς έκπληξη μου έμεινα με το στόμα ανοιχτό βλέποντας πόσο καλά οργανωμένη ήταν. Με το που πλήρωσα δεν περίμενα ούτε λεπτό για να μπω. Χωρίς καμία καθυστέρηση είχα άμεση πρόσβαση. Όλοι έχουμε ζήσει εμπειρίες που αγοράζουμε κάτι και αργούμε να το πάρουμε στα χέρια μας. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν ισχύει αυτό με το Κονκλάβιο. Ο χρόνος ήταν όντως χρήμα και δεν χάθηκε καθόλου.

Το Κονκλάβιο μπορείς να το φανταστείς σαν ένα ψηφιακό πανεπιστήμιο, όπου έχεις μία αίθουσα για κάθε μάθημα. Για παράδειγμα μπήκα στη Μεγάλη Αίθουσα, που ήταν για γενική συζήτηση επιχειρηματικότητας και αυτοβελτίωση, στην Αίθουσα Αρχαρίων όπου ‘έμαθα τα βασικά των κρυπτονομισμάτων παρότι ήμουν τελείως άσχετος με αυτά και συμπληρωματικές αίθουσες όπως αυτή για τα NFTs, το Affiliate Marketing και άλλους τρόπους δημιουργίας εισοδήματος online.

Ήταν τόση πολύ η πληροφορία που έπαθα ένα μικρό υπαρξιακό σοκ στην αρχή και πελάγωσα λίγο, αλλά βρήκα τελικά τα πατήματα μου με τους Οδηγούς (σε PDF μoρφή) και το μήνυμα καλωσορίσματος που μου έδωσε κατεύθυνση στο ξεκίνημα μου στο Κονκλάβιο.

Ένα πράγμα που δεν μου άρεσε στο Κονκλάβιο, είναι πως οι οδηγοί δεν καλύπτουν τα πάντα και ένιωθα πως είχα πολλά κενά. Είχα υπομονή όμως και δεν περίμενα έναν οδηγό να με ταΐσει όλη την πληροφορία που θα έπρεπε να ξέρω. Στο πανεπιστήμιο έχεις ντουζίνες μαθήματα και βιβλία που πρέπει να τελειώσεις και δεν βγαίνεις καν πλήρως καταρτισμένος μέχρι να κάνεις πρακτική, οπότε πως να περιμένω να είμαι ειδικός μέσα στον πρώτο μήνα απλά διαβάζοντας μερικά PDF στον ελεύθερο χρόνο μου?

Βέβαια από το Μάρτιο και μετά ο Προσαλέντης έβαλε στις παροχές βιντεοκλήσεις εκπαίδευσης με ζωντανή εκμάθηση για ‘όλα τα μέλη στο Κονκλάβιο. Οπότε μπορείς να μπεις και να τον ρωτήσεις ότι θες, ή αυτόν ή τους άλλους εκπαιδευτές, που από ότι κατάλαβα είναι παλιά μέλη στο Κονκλάβιο που εκπαίδευσε ο Προσαλέντης για να βοηθούν τους καινούργιους. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που συνεχίζω να πληρώνω τη μηνιαία μου συνδρομή στο Κονκλάβιο κάθε μήνα, γιατί βλέπω πως γίνεται ολοένα και καλύτερο. Ο Δαμιανός ακούει τα αρνητικά από τα μέλη και τα φτιάχνει. Είναι περιέργως ενεργός καθημερινά, κάτι που δεν περίμενα ειδικά με τόσα ‘έμπειρα μέλη και τους εκπαιδευτές του μέσα στις Αίθουσες.

Ωραία όλα αυτά, αλλά το επίμαχο ερώτημα αναφορικά με το Κονκλάβιο είναι αν θα σου βγάλει λεφτά. Καλή η εκπαίδευση όμως ο λόγος που μπαίνεις είναι για να αλλάξεις την οικονομική σου κατάσταση.

Εγώ επειδή έχω ήδη ένα εισόδημα και περιορισμένο χρόνο στη διάθεση μου, μπαίνω στο Κονκλάβιο από το κινητό όποτε ξεκλέβω λίγο χρόνο από τη δουλειά χωρίς να με πάρει χαμπάρι το αφεντικό, και μετά τα απογεύματα που τα έχω τελείως ελεύθερα. Οπότε μιλάμε για part-time ενασχόληση με το αντικείμενο. Επίσης αποφάσισα να μην επενδύσω από τα χρήματα μου σε κρυπτονομίσματα ή NFTs, γιατί για μένα ήταν κάτι τελείως άγνωστο και φοβόμουν να ρισκάρω και άλλα χρήματα πέρα από το κόστος της συνδρομή στο Κονκλάβιο.

Η πρόταση που ο Προσαλέντης και οι εκπαιδευτές έκαναν σε όσους ξεκινάνε χωρίς λεφτά, ήταν να αγνοήσουν τα σήματα στο Κανάλι Σημάτων. Παρένθεση, σήματα είναι οι επενδυτικές κινήσεις που κάνει ο Προσαλέντης και μπορείς να τις δεις σε ζωντανό χρόνο. Τονίζει πάντως ότι δεν αποτελούν οικονομικές συμβουλές και ότι δεν πρέπει να τις αντιγράφεις τυφλά ειδικά ως αρχάριος, οπότε δεν τις είδα ως ένα μέσο για να γίνω εκατομμυριούχος μέσα σε ένα μήνα, αλλά προσπάθησα να μάθω πως σκέφτεται μέσω αυτών.

Για να μην τα μακρηγορώ, απλά παρακολουθούσα, και έβλεπα ότι ήταν αρκετά κερδοφόρες με συνεχείς επιτυχίες και λίγες λάθος προβλέψεις. Μπήκα στον πειρασμό να τις ακολουθήσω, αλλά έκανα υπομονή γιατί φοβόμουν μην κάνω καμία πατάτα.

Στο εντωμεταξύ διάλεξα έναν από τους τρόπους που προτείνουν για να “βγάλεις λεφτά χωρίς λεφτά”. Αυτό είναι κάτι που δεν πίστευα πως είναι δυνατόν, γιατί είχα στο μυαλό μου την ιδέα ότι θες λεφτά για να βγάλεις λεφτά, κάτι που στο Κονκλάβιο έμαθα πως είναι μία από τις “παγίδες των φτωχών”.

Σε αυτό το σημείο ήμουν 3 μήνες στο Κονκλάβιο χωρίς να έχω βγάλει κάτι, και είχα ένα δύο φιλαράκια που μου το χτυπούσαν, ξέρεις “στα έλεγα εγώ” και τέτοια πως το Κονκλάβιο μάλλον είναι απάτη, αν και με τα Σήματα θα μπορούσα να είχα ήδη καλύψει τις συνδρομές και με το παραπάνω. Είχα μάθει πολλά για τα NFTs και αποφάσισα να εστιάσω σε αυτά. Αρχές Απριλίου μας ενημέρωσε ο Δαμιανός και οι Εκπαιδευτές ότι η καλύτερη ευκαιρία για λεφτά εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στα NFTs του Solana blockchain.

Είχε κάνει και κάποια βίντεο στο κανάλι του ekatommyriouxos στο YouTube που έδειχνε πως έβγαλε $40,000 το Μάρτιο με αυτά και μετά από 3 μήνες στο Κονκλάβιο ένιωθα ότι ήρθε η στιγμή μου. Εκείνο το μήνα στο Κονκλάβιο κυνηγούσαμε “NFT whitelists” τα οποία πουλούσαμε για $50-$200 το καθένα. Τα whitelist είναι σαν εισιτήρια που σου δίνουν είσοδο στην προ-πώληση ενός καινούργιου NFT.

Δεν έχει σημασία αν θα αγοράσεις το NFT γιατί μπορείς απλά να πουλήσεις το Whitelist, δηλαδή το εισιτήριο για την προ-πώληση. Τον Απρίλιο μάζεψα πάνω από 10 whitelist με τις μεθόδους που έμαθα στις ζωντανές εκπαιδευτικές συνεδρίες μέσα στο Κονκλάβιο. Πουλώντας τα μάζεψα γύρω στα 1250 ευρώ, δίχως να ρισκάρω δικό μου κεφάλαιο. Τους επόμενους μήνες συνέχισα να κυνηγάω τα whitelist αλλά έβγαλα μόνο 300-400 ευρώ το μήνα γιατί είχε πέσει η αγορά των κρύπτο γενικότερα.

Έτσι μετά από 6 μήνες στο Κονκλάβιο, έχω μαζέψει ένα μικρό κομπόδεμα παρότι ξεκίνησα ως τελείως άσχετος με όλα αυτά και κάνοντας το τα απογεύματα συνδυαστικά με την δουλειά μου. Σίγουρα δεν έγινα εκατομμυριούχος ούτε καν οικονομικά ανεξάρτητος, αλλά το γεγονός ότι βγάζω έξτρα εισόδημα από τον υπολογιστή μου με χαροποιεί ιδιαιτέρως.

Πιστεύω ότι μετά από 1-2 χρόνια ενασχόλησης θα βγάζω ένα πλήρες εισόδημα και θα μπορώ να δουλεύω εξ’ολοκλήρου από το σπίτι μου. Αυτά από μένα περί Κονκλαβίου και ελπίζω να βοήθησα.

Πιστεύω αξίζει τα λεφτά του αρκεί να έχεις ριζωμένες στη πραγματικότητα προσδοκίες για το τι θα σου δώσει, καθώς έβλεπα κάποιους να απογοητεύονται από τον 1ο μήνα επειδή δεν έβγαζαν όσα ο Δαμιανός. Είναι λογικό άλλωστε να μην κάνεις ότι κάνει κάποιος που ασχολείται όλη την ημέρα με αυτό για πολλά χρόνια και έχει μεγαλύτερες τσέπες από σένα. Αλλά αν έχεις υπομονή και επιμονή το Κονκλάβιο πιστεύω σε βοηθάει να πετύχεις το στόχο του έξτρα εισοδήματος, και σίγουρα δεν είναι απάτη, αλλά όπως κάθε τι στη ζωή σου δίνει ότι του δίνεις.

admin

Salman Ahmad Siddiqui founded SpotHerld with an aim to provide the public with timely and unbiased news, presenting each story from a distinct perspective tailored by our team. As a skilled journalist, I boast a distinguished portfolio and excel in content analysis and research. Salman, a proficient and knowledgeable individual in the business industry, also contributes valuable insights to Tech section on the website. You may reach us at- spotherldeditorialteam@gmail.com

Related Articles

Back to top button